Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks
Nederlands> NIEUWS> 100% spelt, 100% goed

100% spelt, 100% goed

Speltbrood wint steeds meer aan populariteit en wordt ook door kinderen steeds vaker ge-geten. Een goede en bewuste keuze dus van uw klant. U als bakker kunt aan deze groeien-de vraag voldoen met de speltproducten van Ireks, hiermee biedt u een passend, lekker en 100% speltbrood aan uw klanten, die ook nog eens aan de richtlijnen van het nieuwe Wa-renwetbesluit Meel en Brood voldoen

Zekerheid geven kan alleen als je zeker bent van jezelf. De productie van de speltingrediënten in onze broden, heeft IREKS compleet in eigen hand. Zo wordt het speltgraan, van zuiver zaaigoed, door onze eigen agrariërs verbouwd en wordt het graan door eigen molens gepeld, vermalen en verwerkt tot speltmeel, speltmouten en speltdesems.

Nieuw is de Paste for Taste spelt, dit is een gefermenteerde moutpasta met speltmoutkorrels en verrijkt met een volkoren speltdesem. Door pasteurisatie hebben en blijven deze korrels zacht van "beet" en zijn dus klaar voor gebruik. De toevoeging van dit product is variabel. Op deze manier zijn we zeker van de kwaliteit die we eisen aan het product.

De 100% speltbroden van IREKS:

SPELT NATUUR

PUUR

SPELT ZONNEPIT VOLKOREN

DINKELBERGER SPELT VOLKOREN