Om onze website gebruiksvriendelijk te houden en continu te kunnen verbeteren, maken wij gebruik van Cookies. Meer informatie is te vinden in ons "Privacy beleid".
Universeel broodpoeder voor alle verwerkingsmethodes echter dan voor bruin- en volkorenbrood.
Toevoeging: 5 %
EXCELLENT KROKANT
Is van de "nieuwste" generatie bakkerijgrondstoffen voor krokantbrood.
Excellent krokant geeft uw baguettes en andere krokante producten door het aanwezige NATUURDESEM® en een extra speciale mout een onovertroffen smaak en aroma.
Toevoeging: 3 - 5 %
EXCELLENT TARWEBOL
Universeel product voor de bereiding van alle tarwe- en volkoren kleinbroodsoorten, te gebruiken bij alle verwerkingsmethodes.
Toevoeging: 15 %
EXCELLENT VOLKOREN
Universeel product voor alle verwerkingsmethodes voor alle volkorenbroodsoorten met grove bestanddelen, korrels en/of geplette tarwe.
Toevoeging: 6 - 10 %
EXCELLENT WIT
Universeel witbroodpoeder met extra NATUURDESEM® voor alle witbroodsoorten, te gebruiken bij alle verwerkingsmethodes.
Toevoeging: 5 % | 20 kg papieren zak
EXCELLENT ZACHT
Product voor de bereiding van alle luxe zachte kleinbroodsoorten te gebruiken bij alle verwerkingsmethodes.
Toevoeging: 15 - 20 %
IREKS FROST
Product speciaal voor degen verwerkt via deegconditionering of vriezer.
Toevoeging: 1 tot max. 3 %
IREKS ROGGE NATUURDESEM®
Gedroogd, revitaliseerbaar rogge natuurdesem voor alle roggebroodsoorten.
Toevoeging: afhankelijk van het type brood
IREKS TARWE NATUURDESEM®
Gedroogd, revitaliseerbaar tarwe natuurdesem voor zowel directe als indirecte toevoeging (middels een voordeeg).
Toevoeging: 1 - 5 %
MOUTEXTRAKT
Vloeibaar moutextract voor natuurlijke smaak- en kleurverbetering van brood en banketproducten.