Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks
Nederlands> NIEUWS> CASTANOCE, speciaalbrood met kastanje

CASTANOCE, speciaalbrood met kastanjes

CASTANOCE een uniek speciaalbrood met kastanjes. Dit brood heeft een unieke smaaksensatie, door de combinatie van bijzondere ingrediënten zoals: tamme kastanjes, hoogwaardige walnoten, lijnzaad en boekweit.

Het samenspel van deze veelzijdige aroma’s nemen u mee op reis door de alpine-mediterrane regio Trentino Zuid-Tirol waar deze ingrediënten vaak gebruikt worden, en ze steeds meer hun weg vinden naar de keuken van fijnproevers.

De stevig gebakken krokante kastanjebruine korst loopt over in een rustikale structuur, wat typerend is voor een handgemaakt brood. Het heeft een mild geroosterd aroma, dat wordt afgerond met een  lichte karamelsmaak en een mooie, zachte grove kruim die met zijn rood-bruine kleur bijzonder in het oog springt. U proeft de herfst door het  intensieve notenaroma dat wordt gedragen door een fijne zachte geur. De licht kruidige zoetheid van de tamme kastanje baant zich een weg door de combinatie van walnoten en boekweit en eindigt met een mild roggearoma.

 

De CASTANOCE mix heeft een toevoeging van 50% en is verpakt per 12,5 kg.Met de CASTANOCE mix en UNIPLUS bakt u het heerlijke Castanoce brood, Castanoce broodjes of de Castanocini. Meer informatie over deze CASTANOCE variaties met en het promotiemateriaal kunt u natuurlijk verkrijgen via www.ireks.nl, bij uw baktechnisch adviseur of via marketing@ireks.nl.

CASTANOCE