Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks
Nederlands> NIEUWS> DESEM DONKER KRENTEN

DESEM DONKER krenten

Tijd voor nog meer smaak door een lange bereiding.

Degen die een lange en trage ontwikkeling hebben, genereren uiteindelijk veel smaak en aroma. IREKS heeft hiervoor het concept COOL BAKING; een procedé waarbij het deeg een dag van tevoren gedraaid en verwerkt wordt en een nacht lang in de koeling blijft rijpen.

De deegstukjes worden de volgende dag op ieder gewenst moment van de dag gebakken waardoor u altijd het meest verse brood met een onovertroffen smaak aan uw klanten kunt bieden. Binnen dit concept hebben we recepturen ontwikkeld die uitstekend geschikt zijn voor dit procedé. Van een Rustiek Landbrood of Dadel/vijgen brood tot een Walnotenbrood of Rustieke baguettes.

Nieuw zijn de recepten Desem Donker Zonnebrood en broodjes, Desem Zonnebrood en broodjes en Desem Donker krenten. Een variatie met ons product RUSTIKA ZONNE waaraan ook nog eens een smaakvol Rogge Natuurdesem aan toegevoegd is.

Voor meer informatie over ons coolbaking en desemconcept kunt u altijd terecht bij uw buitendienstmedewerker of stuur een mail aan: marketing@ireks.nl

Klik hier voor de nieuwste Coolbaking recepten:

DESEM DONKER Krenten

DESEM DONKER Zonnebrood

DESEM DONKER Zonnebroodjes

DESEM Zonnebrood

DESEM Zonnebroodjes