Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks
Nederlands> NIEUWS> DINKELTJE GROENE SPELT

DINKELTJE GROENE SPELT

DINKELTJE GROENE SPELT groot succes!

Geïntroduceerd tijdens 'SPELTEMBER' en mede door de positieve reacties van zowel bakkers als consumenten is DINKELTJE GROENE SPELT nu al een succes. Met dit unieke speltproduct heeft u als bakker de gelegenheid om een totaal nieuw en onderscheidend 100% speltbrood, wat natuurlijk voldoet aan de nieuwe wetgeving, in uw assortiment op te nemen.

Groene spelt is spelt wat halfrijp en bijna groen wordt geoogst en vervolgens, om het goed te kunnen bewaren, op beukenhoutvuur wordt gedroogd. Hierdoor krijgt het graan zijn specifieke smaak en aroma. Juist de combinatie spelt en groene spelt passen qua smaak en aroma harmonisch perfect bij elkaar dit zorgt voor een echt onderscheidend product.

Het groene spelt in de DINKELTJE GROENE SPELT mix wordt door gespecialiseerde boeren exclusief voor IREKS geteeld. Hierdoor is een constante kwaliteit verzekerd. Mede door het daverende succes van Speltember heeft Ireks al besloten om een grote hoeveelheid groene spelt op te kopen, waardoor wij verzekerd zijn van voldoende voorraad.

Nieuwsgierig naar DINKELTJE GROENE SPELT en het bijbehorende promotie materiaal, of wilt u bakvormen bestellen? Vraag ernaar bij uw baktechnisch adviseur, of mail naar marketing@ireks.nl.

DINKELTJE GROENE SPELT