Van nature het beste
Enkel die zeker is van zichzelf,
kan ook zekerheid bieden
Ireks
Nederlands> KWALITEIT> FSSC 22000 cerificaat

FSSC 22000 certificaat:
voor levensmiddelenzekerheid

Sinds 2015 voldoet IREKS aan de eisen van FSSC 22000, om zo alleen producten van de hoogste kwaliteit te bieden.

levensmiddelenzekerheid met FSSC

IREKS voldoet sinds 2015 aan de eisen van FSSC 22000 (Food Safety System Certification) om zo alleen producten van de hoogste kwaliteit voor onze klanten en partners te kunnen bieden.

FSSC is gebaseerd op de internationale norm ISO 22000 aangevuld met extra eisen en criteria en wordt in deze vorm erkend door de GFSI (Global Food Safety Initiative). Zo is FSSC ook gelijk aan andere normen voor voedselveiligheid zoals BRC en IFS.

Echter, de aanpak van de FSSC of ISO 22000 norm is anders. Terwijl IFS en BRC certificeringen worden uitgegeven door de Retail sector, gaat het bij een FSSC 22000 certificaat om een compleet geïntegreerd managementsysteem. Met dit uitgebreide managementsysteem kunnen we nog beter reageren op de eisen van de internationale voedselproductie en door consequent gebruik verbeteringen toepassen voor langere termijn.

De verdere ontwikkeling van onze certificering maakt duidelijk dat IREKS voortdurend streeft naar de hoogste kwaliteit op het gebied van product en de voedselveiligheid.

FSSC 22000 certificaat