Van nature het beste
Variatie en genieten
in steeds nieuwe dimensies
Ireks
Nederlands> KWALITEIT> Gecertificeerde biologische kwaliteit

Biologisch: een groeiende markt met toegevoegde waarde

De vraag naar biologische producten wordt steeds groter en wordt daarom in veel winkels aangeboden, ook in bakkerijen. Ze worden beschouwd als zijnde van hoge kwaliteit en plezierig en geven het goede gevoel iets goed te doen voor zichzelf en voor het milieu. Door de speciale controlemaatregelen vervullen zij ook de toegenomen behoefte naar veiligheid.

De term biologisch/ecologisch is beschermd en mag alleen worden gebruikt wanneer de producten in overeenstemming zijn met de strenge eisen van de EU-verordening (EU) 2018/848. Onze producten worden geproduceerd volgens deze strenge eisen. Dit betekent dat de ingrediënten van agrarische oorsprong moeten zijn en van biologische teelt. Alleen bij hoge uitzondering kan hiervan worden afgeweken. Als teken van een succesvolle certificering, wordt er een certificaat afgegeven dat geldig is voor een jaar.

Gedurende vele jaren heeft IREKS een specifiek product assortiment met de volgende biologische producten:

  • Biologische bakmiddelen
  • Biologische bakmixen
  • Biologische desems
  • Biologische moutproducten

Deze trend biedt bakkerijen veel kansen: bovenop een hoger rendement, dat kan worden gemaakt met biologische producten, kan men nieuwe klanten winnen, klantvertrouwen en klantenbinding uitbouwen, en kunnen bakkerijen zich met deze speciale producten onderscheiden van de concurrentie.

Wilt u ook biologische producten aanbieden? Neem dan contact met ons op en wij stellen een passend assortiment van producten voor u op.

BIO CERTIFICAAT