Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks
Nederlands> NIEUWS> IREKS IQ CENTRUM

IREKS IQ CENTRUM

IREKS IQ CENTRUM, is het medium voor bakkend Nederland.

Met gepaste trots presenteren wij ons IQ CENTRUM, het centrum van expertise rondom innovatie en kwaliteit voor de brood- en banketbranche.

Als voedselproducent zijn wij namelijk dagelijks aan het werk om u en onze gezamenlijke klanten elke dag weer onbezorgd te kunnen laten genieten van brood- en banketproducten. Jaarlijks ontwikkelen wij tal van nieuwe producten, verzorgen uitgebreide analyses, kwaliteits- en baktests. Kwaliteit eindigt voor ons pas als u en uw klanten met onze producten en diensten helemaal tevreden zijn.

Het IREKS IQ CENTRUM informeert u over onze vaktechnische publicaties, achtergrondinformatie, regelgeving alsmede grondstofinformatie op uw vakgebied. Zodat u, maar ook uw medewerkers, actueel op de hoogte blijven van alles wat er op brood- en banketgebied speelt.

Voor het IREKS IQ nieuws dient u zich in te schrijven alleen dan krijgt u, bij een nieuwe uitgave, deze automatisch van ons in uw mailbox.

Voorbeelden van eerdere publicaties vindt u hieronder.

IREKS IQ Nr. 01

IREKS IQ Nr. 02

 

Klik hier om u in te schrijven voor het IREKS IQ nieuws.

Vanaf 25 mei 2018 is de AVG van toepassing. Dat betekent dat er sinds die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie. Klik hier voor ons privacybeleid.