Van nature het beste
Enkel die zeker is van zichzelf,
kan ook zekerheid bieden
Ireks
Nederlands> KWALITEIT> Kwaliteits- en levensmiddelenzekerheidsbeleid

Kwaliteits- en levensmiddelenzekerheidsbeleid van de IREKS Groep, Kulmbach

Het kwaliteits- en levensmiddelenzekerheidsbeleid van IREKS omvat alle werkplekken. Van de ontwikkeling van de producten tot aan de distributie. Kwaliteit eindigt bij ons pas, wanneer onze klanten de producten verwerkt hebben en met onze leveringen en service compleet tevreden zijn.

IREKS produceert kwaliteit en levensmiddelenzekerheid

Bij de vervaardiging van voedsel is levensmiddelenzekerheid een wezenlijk aspect van de kwaliteit.

Wij werken hieraan op alle niveaus, van inkoop, ontwikkeling en produktie tot aan verkoop, aan de uitvoering van de preventieve programma's gebaseerd op de principes van het HACCP-concept. Deze programma's omvatten alle gerechtelijke richlijnen, maar beperken zich hier niet toe.

Naast het verder ontwikkelen van ons levensmiddelenzekerheidsprogramma is voor ons een open communicatie over dit onderwerp zeer belangrijk. Daarbij ondersteunen wij onze partners graag en zijn beschikbaar voor vragen hierover.

Kwaliteit vereist elke medewerker

Iedereen draagt zijn of haar steentje bij aan het bereiken van kwaliteit. Kwaliteit ontstaat op elke plek waar wordt gewerkt, niet alleen in het productieproces of magazijn, maar ook bij de administratie of distributie van het bedrijf. Kwaliteit kan alleen worden verbeterd door continue verdere ontwikkeling. Ieder van ons, ongeacht de werkplek, wordt dagelijks gevraagd om samen te werken aan het continueren en verbeteren van onze kwaliteit.

Kwaliteit vanuit elk oogpunt

De inhoud en het doel van ons kwaliteitsmanagementsysteem is het zeker stellen van de gewenste kwaliteit. Ons kwaliteitsmanagement systeem dat op alle werkplekken geïntegreerd is garandeert de productie van een kwalitatief hoogstaand product. Kwaliteit begint al gedurende de ontwikkelingsfase van een product en bij een nauwkeurige selectie van onze leveranciers, met kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, productie volgens de modernste technieken en een efficiënt verkoop- en distributiesysteem.

Kwaliteit eindigt bij ons pas, wanneer onze klanten de producten verwerkt hebben en met onze leveringen en service compleet tevreden zijn.

Kwaliteit die gezien mag worden

Wij willen ons bedrijf graag aan onze klanten en andere geïnteresseerden partijen laten zien en staan altijd open voor discussie. Wij verwelkomen onze klanten dan ook graag en grijpen elke gelegenheid aan om hen te laten zien wie wij zijn en wat we doen.