Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks
Nederlands> NIEUWS> Lente appelbroodje met BONNE BRIOCHE RSPO SG

Lente appelbroodje, met BONNE BRIOCHE RSPO SG

Lente appelbroodje met BONNE BRIOCHE RSPO SG

Pure verwennerij voor bij het ontbijt, kopje koffie of thee, als tussendoortje of na een voorjaarswandeling. Dat is dit lente appelbroodje van IREKS, gemaakt met BONNE BRIOCHE RSPO SG en EXCELLENT ZACHT.

Dit vrolijke lente appelbroodje heeft een heerlijk frisse smaak, en blijft lekker lang mals. De zichtbare stukjes appel geven een rijk gevulde kruim met een zacht mondgevoel. Naast dit recept is er met BONNE BRIOCHE een ruime variatie aan recepten verkrijgbaar en kunt u hiermee het hele seizoen verschillende onderscheidende producten maken.

Nieuwsgierig? Meer informatie over dit heerlijke appelbroodje ontvangt u via uw baktechnisch adviseur of via marketing@ireks.nl.

Meer inspiratie nodig voor Pasen? Vraag dan nu de Paasfolder aan van Ireks, vol met Paasspecialiteiten vervaardigd met BONNE BRIOCHE RSPO SG.

BONNE BRIOCHE RSPO SG is speciaal ontwikkeld voor luxe boterrijke producten met een korte afbeet en lange malsheid.

De mogelijkheden met BONNE BRIOCHE RSPO SG zijn onbeperkt: wat dacht u van een Paas Vlecht de luxe, Advocaat Room Madelief, of een overheerlijke Mokka Brioche. BONNE BRIOCHE RSPO SG is ook geschikt voor het maken van Paashazen en Paashaantjes.

Alle productideeën laten voldoende ruimte over voor eigen creativiteit. BONNE BRIOCHE RSPO SG heeft een toevoeging van 25% op de bloem en bevat geen zout.

Lente appelbroodje met BONNE BRIOCHE RSPO SG

ADVOCAAT ROOM MADELIEF met BONNE BRIOCHE

MOKKA BRIOCHE met BONNE BRIOCHE

Wat is RSPO SG?

Met de toevoeging RSPO SG, bent u ervan verzekerd dat het product duurzame palmolie bevat. De organisatie Roundtable on Sustainable Palm Oil (RSPO) werd in 2004 opgericht ter promotie van de productie en het gebruik van duurzame palmolie voor People, Planet en Prosperity (mensen, planeet en welvaart). RSPO zorgt ervoor dat de groeiende vraag naar palmolie op verantwoorde wijze gecontroleerd en beheerst wordt. Zo zorgt RSPO bijvoorbeeld dat alle plantages en mensen die werkzaam zijn op de plantages betere leef- en werkomstandigheden krijgen.