Van nature het beste
Welkom in de
wereld van IREKS
Ireks

IREKS – Uw sterke partner

IREKS is als partner van de bakkers wereldwijd bekend om haar eersteklas bakkerijgrondstoffen en creatieve productideeën. Met een meervoudig service aanbod begeleiden wij onze partners in meer dan 90 landen als coach, raadgever en probleem oplosser.

Een team van meer dan 3.000 medewerkers ondersteunt onze partners over de hele wereld persoonlijk. Daar zorgen in het bijzonder onze 500 hoog gekwalificeerde buitendienstmedewerkers uit 30 landen voor, bestaande uit allemaal brood- en banketbakkers

Voorwaarden bij IREKS voor creatieve productideeën en nieuwe receptideeën zijn eersteklas bakkerijgrondstoffen, geproduceerd uit het beste graan en andere hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Op deze manier geven wij een sterke impuls waarmee elke partner zijn individuele identiteit verder kan ontwikkelen.

Verder is IREKS marktleider op het gebied van hoogwaardige mouten voor talrijke belangrijke brouwerijen. Onze dochterondernemingen maken het aanbod van onze firmagroep compleet met aroma’s, softijs-producten en agrarische handel.

Daarbij verstaat iedere medewerker van de IREKS-familie zijn vak als echte partner van de klanten.

Hoofdkantoor van IREKS GmbH, Kulmbach