Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks
Nederlands> NIEUWS> PUUR® het spelttalent

PUUR® het spelttalent

PUUR® is het SPELTTALENT dat niet meer weg te denken is uit uw assortiment. Het is exclusief verkrijgbaar bij de ambachtelijke bakker én bij aankoop van ieder brood steunt de consument direct de stichting Sporttop en dus jong Nederlands sporttalent, wellicht ook bij u uit de buurt!

PUUR® het brood van u, de ambachtelijke bakker en de jonge sporttalenten!

Het grote bereik van de jonge sporttalenten van Sporttop op Social Media is een van de redenen om deze populariteit te gebruiken om PUUR® nog bekender te maken bij de Nederlandse consument. Tijdens Speltember® zijn deze talenten ook ingezet tijdens 'Jochem on Tour' om het brood direct bij de bakker in de winkel te promoten.

 

Facebook acties

PUUR® is actief op Facebook: https://www.facebook.com/PUUR.Sporttop Er worden LIKE en DEEL acties gehouden onder bakkers en consumenten met prachtige prijzen: tickets voor het WK schaatsen, WK beach volleybal en diverse broodpakketten zijn inmiddels uitgereikt. En PUUR® gaat door! Houd onze Facebook pagina goed in de gaten voor toekomstige acties. Die voor PUUR® nog meer bekendheid zullen genereren en voor u meer klanten!