Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks
Nederlands> NIEUWS> Paasspecialiteiten, met BONNE BRIOCHE

Paasspecialiteiten, met BONNE BRIOCHE RSPO

PASEN met BONNE BRIOCHE RSPO

Inspiratie nodig voor Pasen? Vraag dan nu de nieuwe Paasfolder aan van Ireks, vol met Paasspecialiteiten vervaardigd met BONNE BRIOCHE RSPO.

BONNE BRIOCHE RSPO is speciaal ontwikkeld voor luxe boterrijke producten met een korte afbeet en lange malsheid.

De mogelijkheden met BONNE BRIOCHE RSPO zijn onbeperkt: wat dacht u van een Paas Vlecht de luxe, Advocaat Room Madelief, of een overheerlijke Mokka Brioche. BONNE BRIOCHE RSPO is ook geschikt voor het maken van Paashazen en Paashaantjes.

Alle productideeën laten voldoende ruimte over voor eigen creativiteit. BONNE BRIOCHE RSPO heeft een toevoeging van 25% op de bloem en bevat geen zout.

Nieuwsgierig naar nog meer heerlijke Paasrecepten? Vraag dan uw baktechnisch adviseur of via marketing@ireks.nl naar al onze Paasrecepturen.

ADVOCAAT ROOM MADELIEF met BONNE BRIOCHE

MOKKA BRIOCHE met BONNE BRIOCHE

Wat is RSPO SG?

Met de toevoeging RSPO SG, bent u ervan verzekerd dat het product duurzame palmolie bevat. De organisatie Roundtable on Sustainable Palm Oil (RSPO) werd in 2004 opgericht ter promotie van de productie en het gebruik van duurzame palmolie voor People, Planet en Prosperity (mensen, planeet en welvaart).RSPO zorgt ervoor dat de groeiende vraag naar palmolie op verantwoorde wijze gecontroleerd en beheerst wordt. Zo zorgt RSPO bijvoorbeeld dat alle plantages en mensen die werkzaam zijn op de plantages betere leef- en werkomstandigheden krijgen.