Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks
Nederlands> NIEUWS> 100% spelt, 100% goed> SPELT NATUUR® - ÓNS BROOD

SPELT NATUUR® - ÓNS BROOD

Product:

Compleet-mix met zout voor de bereiding van diverse spelt specialiteiten. Graanmaalproduct bestaat voor 100% uit spelt. Bevat o.a. Speltbloem, zonnebloempitten, speltmoutmeel, speltvlokken, en sesamzaad.

Toevoeging: 100% l 20 kg papieren zak

SPELT NATUUR® is een product waarbij het graan maalproduct voor 100 % uit spelt bestaat (55,5 % spelt in het brood) en bovendien rijk gevuld is met zonnebloempitten, speltvlokken, gebroken spelt en lupinegries. SPELT NATUUR® blijft aangenaam lang mals en heeft een nootachtige smaak.

Wilt u graag meer informatie over SPELT NATUUR® of nog meer receptideeën? Neem dan contatact op met uw baktechnisch adviseur of mail naar marketing@ireks.nl

Door de Layar afbeelding in de nieuwe SPELT NATUUR® folder te scannen wordt er de, met een Gouden Remi onderscheiden, film geladen. Deze kunt u als bakker voor uw klanten downloaden (door op onderstaande link te klikken) en tonen op uw scherm en/of facebook site. Laat uw klanten meekijken en meegenieten van onze eerste film over het ontstaan van het lekkerste speltbrood dat Nederland kent SPELT NATUUR®.

 

SPELT NATUUR® - ÓNS BROOD

U wilt de film SPELT NATUUR® - ÓNS BROOD downloaden? Klik dan op de onderstaande link:

107 MB
58,9 MB

De film SPELT NATUUR® Óns Brood verteld het verhaal van boer, bakker consument aan uw consumenten op de meest natuurlijke wijze.

Met SPELT NATUUR® van akker tot bakker bent u en uw consument verzekerd van een speltbrood waarvan het graanmaalproduct uit 100% spelt bestaat. Spelt van de meest reine soorten zodat zowel u als uw klanten krijgen waar ze recht op hebben! Een (h)eerlijk speltbrood.

SPELT NATUUR® - ÓNS BROOD

Lees in bijgevoegde PDF meer over het gebruik van Layar.

SPELT NATUUR®

SPELT NATUUR® VRUCHTEN/NOTEN

SPELT NATUUR® CRACKERS

SPELT NATUUR® BAGUETTES

ZACHTE SPELT BOLLETJES met SPELT NATUUR®

SPELT NATUUR® SLOF met UNIPLUS