Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks
Nederlands> NIEUWS> SPELT ZAAIEN EN OOGSTEN

SPELTEMBER®!

De oogst is binnen en het spelt wordt gepeld en vermalen voor de lekkerste speltproducten.

Met SPELTEMBER® de maand van de nieuwe speltoogst kunt u uw klanten kennis laten maken met de lekkerste speltproducten van u de ambachtelijke bakker. Doordat u onze producten gebruikt bent u verzekerd van zuiver spelt met de hoogste reinheid en kunt u een eerlijk verhaal, over uw speltproducten, aan uw klanten vertellen en hun interesse wekken.

Zo kunt u zich als SPELT specialist in de maand SPELTEMBER® profileren als de bakker van het lekkerste spelt.

Wij geven u de mogelijkheid om eenvoudig al uw speltproducten te promoten. Bestelt u gedurende de maand september een speltproduct in onze speciale actieverpakking, ontvangt u automatisch 15% extra GRATIS. Let wel! OP=OP.

In Speltember zullen alle speltproducten onder de aandacht staan waarbij u het speltverhaal transparant kunt vertellen aan uw klant.

De reinheid van speltgraan kan sterk variëren.

IREKS werkt uitsluitend met deze 'reine' soorten en start een voorlichtingscampagne waarbij we u als bakker maar ook de consument bewust willen maken dat speltbrood pas écht speltbrood is indien men deze reine speltsoorten gebruikt en een brood voldoende spelt bevat! De hoeveelheid spelt in een brood varieert sterk. In NL mag men een brood met 30% spelt al een speltbrood noemen. Het speltbrood van de ambachtelijke bakker gemaakt met SPELT NATUUR® of PUUR® bevat het graanmaal product 100% spelt.

Gelukkig worden er door moderne technologieën onderzoeksmethodes ontwikkeld die steeds nauwkeuriger de reinheid/zuiverheid van spelt aan kunnen tonen. IREKS onderzoekt dit ook in haar eigen onderzoekscentra.

Meer informatie over onze spelt varianten vindt u hieronder, klik op het product van uw keuze voor meerdere receptvarianten. Nog meer informatie over spelt of voorlichting voor uw klanten kunt u opvragen bij uw baktechnisch adviseur of via marketing@ireks.nl.

SPELT NATUUR®
PUUR®
DINKELBERGER SPELT VOLKOREN
SPELTKOREN
GOLDEN SPELT FANTASIE

Onze nieuwe speltoogst is klaar voor SPELTEMBER®.