Van nature het beste
Variatie en genieten
in steeds nieuwe dimensies
Ireks

Smaakbelevenissen met desem en mouten

Gebakken producten maken waarbij men steeds weer een nieuwe smaak ervaart. Dit kan door gebruik te maken van hoogwaardige natuurlijke grondstoffen zoals desem en mout. Met hun specifieke smaak en aroma worden beide grondstoffen, met jaren lange ervaring, door IREKS zelf geproduceerd.

In de dagelijkse strijd om de gunst van de consument zijn aroma's en smaak van gebakken producten bepalend voor het langdurige succes van een bakkerij. Onze aanbeveling:

Desems en mouten, creëren een speciale smaak in gebakken producten en helpen gelijktijdig een constante kwaliteit te waarborgen bij steeds veranderende grondstoffen en weersomstandigheden.

Desems en mouten van IREKS zijn beschikbaar in zowel poedervorm als vloeibare vorm. De basisgrondstoffen die gebruikt worden zijn: rogge, tarwe, spelt en gerst.

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan contact op met IREKS en samen met onze specialisten vinden we de optimale oplossing voor u.


Het geheim van de beste mout