Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks
Nederlands> NIEUWS> Speltember 2022

Lekker weg met 100% spelt!

Dit jaar organiseert IREKS alweer voor de 6e keer de speltember-actie, om spelt bij ambachtelijk bakkend Nederland en de consumenten extra onder de aandacht te brengen.

Samen met Fletcher Hotels is er een super actie gemaakt voor in de bakkerswinkel: ‘Lekker weg met 100% spelt’! Met de speltproducten van IREKS bakt de bakker een passend, lekker en 100% speltbrood, welke ook nog eens aan de richtlijnen van het nieuwe Warenwetbesluit Meel en Brood voldoen.

Bij deze SPELTEMBER 2022 actie ontvangt u gratis een compleet promotiepakket voor in de winkel en voor de bakkerij, waarmee onze 100% speltbroden extra onder de aandacht gebracht worden. Uw klant krijgt bij elk 100% speltbrood een gratis Hotelvoucher cadeau.

Zekerheid geven kan alleen als je zeker bent van jezelf. De productie van de speltingrediënten in onze broden, heeft Ireks compleet in eigen hand. Zo wordt het speltgraan, van zuiver zaaigoed, door onze eigen agrariërs verbouwd en wordt het graan door eigen molens gepeld, vermalen en verwerkt tot speltmeel, speltmouten en speltdesems.

Nieuwsgierig naar deze actie voor SPELTEMBER 2022? Meer informatie over de actie en het gratis promotiepakket ontvangt u via uw baktechnisch adviseur of via marketing@ireks.nl.

De 100% speltbroden van IREKS:

SPELT NATUUR

PUUR

DINKELTJE GROENE SPELT

DINKELBERGER SPELT VOLKOREN

Nieuw is de Paste for Taste spelt, dit is een gefermenteerde moutpasta met speltmoutkorrels en verrijkt met een volkoren speltdesem. Door pasteurisatie hebben en blijven deze korrels zacht van "beet" en zijn dus klaar voor gebruik. De toevoeging van dit product is variabel. Op deze manier zijn we zeker van de kwaliteit die we eisen aan het product.

Meer informatie over de 100% speltproducten van IREKS? Vraag ernaar bij uw baktechnisch adviseur of mail: marketing@ireks.nl.

Actievoorwaarden