Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks
Nederlands> NIEUWS> VEGAN CAKE MIX

VEGAN CAKE MIX

VEGAN CAKE, gewoon lekker….

Velen hadden het enkele jaren terug niet gedacht, maar de markt voor veganistische producten blijft groeien. We kunnen ondertussen zeker spreken van een trend. Vegan producten, -restaurants en -lunchrooms zien we meer en meer. Het “veganisme”, biedt natuurlijk ook kansen voor de ambachtelijke bakkerij, u bereikt met Vegan producten klanten die misschien nu nog niet bij u in de winkel komen. Speciaal voor deze groep mensen heeft IREKS een product ontwikkeld wat overigens ook bij "niet veganisten" zeker goed in de smaak valt en uitermate geschikt is voor mensen die geen lactose mogen hebben.

De VEGAN CAKE MIX is geschikt voor vele toepassingen, u heeft de basis in handen voor veel cakeachtige producten zoals: appelplaatcake, muffins en gevulde cakes, maar ook vegan cookies en taarten. Aan de VEGAN CAKE MIX van IREKS dient u alleen water en olie toe te voegen. Deze mix is makkelijk verwerkbaar met voldoende draagkracht.

Nieuwsgierig? Stuur een mail aan: marketing@ireks.nl, natuurlijk staat ook uw buitendienstmedewerker graag voor u klaar.

VEGAN CAKE MIX