Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks
Nederlands> NIEUWS> VEGGIEKORN®

VEGGIEKORN® - Het veganistische alternatief

De markt voor speciaal producten zoals: lactosevrije melkproducten, glutenvrij brood en banket of veganistische snacks, groeit met 20% per jaar. Ook de trend van diervrije producten, het “veganisme”, biedt natuurlijk kansen voor de bakkerij. Speciaal voor deze groep mensen heeft IREKS een product wat overigens ook bij "niet veganisten" zeker goed in de smaak valt.

De veganistische levenswijze is een afgeleide van “vegetarisch” waarbij op geen enkele wijze dierlijke of van een dier afkomstige producten geconsumeerd mag worden. Deze stijgende trend naar diervrije producten, het “veganisme”, biedt natuurlijk ook kansen voor de bakkerij.

Voor de grondstof VEGGIEKORN® biedt IREKS de bakker vele toegankelijke recepturen zoals: De VEGGIEKORN als brood of sneetjes, de VEGGIE-BAR of de BAKKERS GRANOLA, deze variaties zijn ideaal als toonbankproduct en geven u als bakker de mogelijkheid uw klanten een uniek product te bieden. Naast deze toonbankproducten kunt u met VEGGIEKORN® ook heerlijke broden voor in het schap vervaardigen, wat dacht u van VEGGIE-BOEREN of VEGGIE-VLOER en KROKANT? Door al deze variaties is VEGGIEKORN® een product geworden wat zeker niet mag ontbreken in uw bakkerij.

VEGGIEKORN® bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en wordt zonder bakkersgist vervaardigd. Naast dat het veganistisch, lactose- en gistvrij is, geven de grote hoeveelheid granen en zaden in VEGGIEKORN® een lekkere stevige structuur en een grove bite..

Meer informatie? Vraag uw IREKS-adviseur of mail aan marketing@ireks.nl.