Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks

Veggie-boeren, óók gemaakt met VEGGIEKORN

Veggie-boeren gemaakt met VEGGIEKORN bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong, is vezelrijk en lactosevrij. De mix bevat grote hoeveelheden granen en zaden wat mede zorgt voor een heerlijke aromatische smaak in de broden gemaakt met VEGGIEKORN.

Ireks heeft het product VEGGIEKORN® nog beter gemaakt. Door de gebroken roggekorrels te vervangen door rogge-moutvlokken, zorgen we bij bars of granola voor een nog betere en heerlijk zachte bite.

Wist u dat u met de grondstof VEGGIEKORN vele toegankelijke recepturen kunt maken? Naast de toonbankproducten, zoals de Bakkersgranola en de Veggiebars, kunt u met VEGGIEKORN ook heerlijke broden voor in het schap vervaardigen, wat dacht u van VEGGIE-BOEREN of VEGGIE-VLOER en KROKANT? Met al deze variaties is VEGGIEKORN een product geworden wat zeker niet mag ontbreken in uw bakkerij. De granola van Ireks wordt gezoet met moutextract en bevat hierdoor minder suiker dan de gangbare varianten.

Ireks ondersteunt u graag met het promotiemateriaal voor al deze varianten. Nieuwsgierig naar onze vegan recepten? Stuur een mail aan: marketing@ireks.nl, of neem contact op met uw buitendienstmedewerker die natuurlijk graag voor u klaarstaat.

VEGGIE-BOEREN