Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks
Nederlands> NIEUWS> VOLKOREN SPECIAAL

VOLKOREN SPECIAAL

De vraag naar volkoren producten stijgt en wint aan populariteit. Nu volkoren zo onder de aandacht staat heeft Ireks, voor bakkers die iets speciaals willen bieden aan hun klanten, het product VOLKOREN SPECIAAL ontwikkeld. Hiermee maakt u een volkoren meergranenbrood met een uitgebalanceerde smaakcombinatie van mouten, speltmoutkorrels en een volkorendesem.

Brood gemaakt met VOLKOREN SPECIAAL in combinatie met PASTE FOR TASTE SPELT zorgt voor een heerlijk volkorenbrood met een krachtige smaak. De toevoeging van de PASTE FOR TASTE SPELT is variabel en daarmee bepaalt u zelf hoe krachtig en speciaal de smaak van uw volkoren speciaal brood zal zijn.

PASTE FOR TASTE SPELT is:

Een gefermenteerde moutpasta met speltmoutkorrels en verrijkt met een volkoren speltdesem. Door pasteurisatie hebben en blijven deze korrels zacht van "beet" en zijn dus klaar voor gebruik. De toevoeging van dit product is variabel.

Dit maakt Volkoren speciaal zo "speciaal": • een volkoren meergranenbrood • bevat een volkorendesem • van nature vezelrijk • lactosevrij • variëren mogelijk • vooral vol van smaak.

Geschikt voor volkoren Om duidelijk aan te geven welke producten geschikt zijn voor 100% volkoren producten heeft Ireks speciaal hiervoor een logo ontwikkeld, zodat het voor u duidelijk is welke producten 100% volkoren zijn. Dit logo vindt u ook terug op de verpakking.

Geïnteresseerd in onze VOLKOREN SPECIAAL? Vraag ernaar bij uw IREKS baktechnisch adviseur of mail naar: marketing@ireks.nl.

 

VOLKOREN SPECIAAL