Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks
Nederlands> NIEUWS> Zomers abrikozenbroodje met BONNE BRIOCHE RSPO SG

Zomers abrikozenbroodje, met BONNE BRIOCHE RSPO SG

Zomers abrikozenbroodje met BONNE BRIOCHE RSPO SG

De zomer niet alleen in je bol maar ook op je bord? Dat kan met dit zomers abrikozenbroodje, gemaakt met BONNE BRIOCHE RSPO en EXCELLENT ZACHT.

Dit vrolijke zomers abrikozenbroodje heeft een heerlijke zoet/frisse smaak, en blijft lekker lang mals. De stukjes abrikoos geven een rijk gevulde kruim, frisse smaak met een zacht mondgevoel waarbij alleen een likje boter als beleg al volstaat. Naast dit recept is er met BONNE BRIOCHE een ruime variatie aan recepten verkrijgbaar en kunt u hiermee het hele jaar verschillende onderscheidende producten maken.

Nieuwsgierig? Meer informatie over dit heerlijke abrikozenbroodje ontvangt u via uw baktechnisch adviseur, of via marketing@ireks.nl

Wat is RSPO SG?

Met de toevoeging RSPO SG, bent u ervan verzekerd dat het product duurzame palmolie bevat. De organisatie Roundtable on Sustainable Palm Oil (RSPO) werd in 2004 opgericht ter promotie van de productie en het gebruik van duurzame palmolie voor People, Planet en Prosperity (mensen, planeet en welvaart). RSPO zorgt ervoor dat de groeiende vraag naar palmolie op verantwoorde wijze gecontroleerd en beheerst wordt. Zo zorgt RSPO bijvoorbeeld dat alle plantages en mensen die werkzaam zijn op de plantages betere leef- en werkomstandigheden krijgen.

Zomers abrikozenbroodje