Van nature het beste
Welkom in de
wereld van IREKS
Ireks

Onze filosofie

De filosofie van de IREKS-groep wordt gedragen door drie peilers, die tegelijk de basis van ons dagelijks werk voorstellen: continuïteit in denken en handelen, competentie op elk gebied en teamwork.

Continuïteit

Visie heeft IREKS door bewogen meer dan anderhalve eeuw geleid. Wij danken een groot deel van onze huidige positie aan toekomstgerichte investeringen in innovatieve technologieën en ontwikkeling van nieuwe markten.

Dit samenspel van traditie en vooruitgang vormt ons bedrijf en onze medewerkers. Wij allen streven ernaar om goed nóg beter te maken en plezier en afwisseling te creëren in steeds weer nieuwe facetten.

Wie op de lange termijn denkt, is zich ook van zijn verantwoording ten opzichte van de natuur bewust. Alleen dan, wanneer we de aarde als een waardevolle partner beschouwen, zullen ook de toekomstige generaties in harmonie kunnen leven met deze aarde.

Competentie

Competentie hebben en zich permanent verder ontwikkelen, dat is wat de IREKS-familie wereldwijd drijft.

Competentie toont zich bijvoorbeeld in de zorgvuldige keuze van al onze grondstoffen, dit begint al bij het contracteren van het graan. Dit continueert zich door de marktontwikkelingen nauw te volgen en het ontwikkelen van aantrekkelijke productconcepten en recepten met creatieve marketingideeën, evenals het gebruik van de modernste productietechnieken en laboratoria. Ook op het gebied van service tonen wij competentie: onze klanten worden uitsluitend geholpen door hooggekwalificeerde vakbekwame specialisten.

Door deze optimale combinatie kunnen wij onze klanten de service bieden die ze van ons verwachten. Dus: 100% IREKS betekent 100% kwaliteit, én 100% veiligheid voor de consument. Wij beschouwen het als onze plicht om op deze manier zaken te doen.

Teamwork

Al onze ideeën en recepten zouden niets betekenen, als u, onze partner, er niet zou zijn. Onder het motto „Samen staan we sterk" onderhouden we al gedurende vele decennia samenwerkingsverbanden binnen en buiten ons bedrijf.

Zo gaan we samen de uitdagingen aan, geven en delen kennis en ervaringen van generatie op generatie door. Om dit te bereiken levert elk individu binnen het bedrijf zijn bijdrage tot dit geheel, waardoor de IREKS-groep ook in de toekomst een heel bijzonder familiebedrijf blijft.