Van nature het beste
Welkom in de
wereld van IREKS
Ireks
Nederlands> OVER ONS> Internationaal

Globaal denken, lokaal handelen

Elk land en elke bakkerij heeft zijn eigen individuele karakter. De voorkeuren van de consumenten, assortimenten, arbeidsprocessen en marktstrategieën zijn verschillend. Daarbij bieden wij bakkers in meer dan 90 landen individuele oplossingen, afhankelijk van de vraag, afgestemd en geïnspireerd door de regio en typische gebruiken van het desbetreffende land.

Verder kijken dan je eigen horizon en je op internationaal terrein bewegen, dat was meer dan 160 jaar geleden al belangrijk voor de oprichter van de firma. In deze traditie heeft de IREKS groep zich verder ontwikkeld en doet het vandaag de dag wereldwijd zaken.

Hierdoor zijn we goed geïnformeerd over nationale en regionale specialiteiten, en gelijktijdig richten we onze blik op de internationale trends. Deze knowhow zetten we om in individuele producten en receptideeën, die onze zeer vakbekwame buitendienst uit 30 landen aan de lokale bakkers presenteert.

Zo profiteert iedereen van de wereldwijde ideeënuitwisseling welke we dan ook bewust stimuleren en handhaven.

De dochterondernemingen van IREKS en haar handelspartners, die u in uw dagelijkse werkzaamheden ondersteunen, vindt u in veel landen over de hele wereld.

Door de integratie van de toonaangevende fabrikant van aroma's-, ijsgrondstoffen- en decoratieproducten: Dreidoppel in het jaar 2004 werd de internationale competentie van IREKS verder uitgebouwd.