Van nature het beste
Variatie en genieten
in steeds nieuwe dimensies
Ireks
Nederlands> ONS ASSORTIMENT> Internationale concepten

Een internationaal assortiment? Wij leveren u de ideeën!

In veel landen wereldwijd, zijn gebakken producten een belangrijk onderdeel van de cultuur. De keuze in gebakken brood- en banketproducten is in de loop der tijd vrijwel onbeperkt geworden. De verscheidenheid en regionale verschillen zijn erg groot. Om de vraag naar steeds nieuwe specialiteiten te vervullen, staat bij IREKS een grote hoeveelheid aan mogelijkheden voor u klaar.

Onze wereldwijde contacten maken het mogelijk om een levendige uitwisseling van productideeën en ervaringen te hebben. Op deze manier zijn wij altijd in staat om nieuwe interessante mixen voor brood en broodjes en banketproducten te presenteren. De basis hiervoor wordt dan ook vaak gevormd door traditioneel beproefde recepten uit verschillende landen.

Dit maakt het mogelijk dat bakkerijen, maar ook hotels en cateringbedrijven, hun klanten op een eenvoudige, snelle, gemakkelijke en betrouwbare manier, de meest uiteenlopende gebakken producten van het hoogste niveau aanbieden. Dit slechts met een beperkte hoeveelheid aan grondstoffen. Wij bieden u ondersteuning door middel van presentaties van onze specialisten welke een jarenlange ervaring in de bakkerij sector opgebouwd hebben.

Bent u geïnteresseerd in onze mixen? Neem dan contact met ons op en samen met onze specialisten vinden we het optimale product voor u.