Waar gaat het op de lange termijn heen met ons allen en de bakkerij-branche?
IREKS wil op de iba 2025 in Düsseldorf samen met haar bezoekers deze vraag onderzoeken. De IBA vindt plaats van 18 t/m 22 mei, u vindt ons op stand A11 in hal 15 en direct daarnaast ook op het trendeiland (Food 14 in hal 15).
Smaken verschillen en de ene trend volgt de andere op - er zijn dus vele mogelijkheden om uw eigen koers uit te zetten voor uw bedrijf, uw eigen profiel aan te scherpen en unieke bakproducten te creëren. De grondstoffenleverancier heeft hiervoor een breed scala aan innovatieve producten. IREKS verbreedt ook haar horizon en zet samen met de beursbezoekers belangrijke trends in de schijnwerpers.
De eetcultuur verrijken in plaats van opgeven: de consument verwacht veelzijdigheid, individualiteit, nieuwe texturen en smaken die veel verder gaan dan een pure vleesimitatie in een plantaardig dieet. Nieuwe ideeën uit het VEGRAIN-assortiment zijn een must bij IREKS. Granen vormen de ideale basis voor creatieve, plantaardige snacks en gevarieerde gerechten.
In de ware zin van het woord, ontdek nieuwe horizonten om verschillende producten en smaken te leren kennen en de veelzijdigheid van de wereld te ervaren - om deze vervolgens zelf lokaal te produceren. De IREKS Group profiteert vooral van de wereldwijde uitwisseling van ideeën tussen landenteams en partners in 90 landen.