Nieuws

100% SPELT

100% spelt, 100% goed

Zekerheid geven kan alleen als je zeker bent van jezelf. De productie van de speltingrediënten in onze broden, heeft IREKS compleet in eigen hand. Zo wordt het speltgraan, van zuiver zaaigoed, door onze eigen agrariërs verbouwd en wordt het graan door eigen molens gepeld, vermalen en verwerkt tot speltmeel, speltmouten en speltdesems.

Met de speltproducten van Ireks, hiermee biedt u een passend, lekker en 100% speltbrood aan uw klanten, die ook nog eens aan de richtlijnen van het Warenwetbesluit Meel en Brood voldoen

Nieuw is de Paste for Taste spelt, dit is een gefermenteerde moutpasta met speltmoutkorrels en verrijkt met een volkoren speltdesem. Door pasteurisatie hebben en blijven deze korrels zacht van "beet" en zijn dus klaar voor gebruik. De toevoeging van dit product is variabel. Op deze manier zijn we zeker van de kwaliteit die we eisen aan het product.

Geïnteresseerd in onze 100% speltbroden? Vraag ernaar bij uw IREKS baktechnisch adviseur, kijk op www.ireks.nl of mail naar: marketing@ireks.nl.

SPELT NATUUR

PUUR

SPELT ZONNEPIT VOLKOREN

DINKELBERGER VOLKOREN SPELT