Nieuws

100% VOLKOREN

Zet een stap voorwaarts met VOLKOREN!

In deze tijd, waarin gezondheid en welzijn centraal staan, zet u met de 100% volkoren broden van Ireks een mooie stap voorwaarts. Ze prikkelen niet alleen de smaakpapillen maar dragen ook bij aan een verantwoorde levensstijl. Niet voor niets is het motto van ‘de Week van het brood’ ook in januari 2024: ‘Volkoren, vol vezels, vol smaak.’

Ireks kan met trots zeggen dat zij zich altijd inzet om hoogwaardige producten te leveren voor de diverse 100% volkoren broden in het assortiment. Elke soort heeft afzonderlijke eigenschappen waarmee u uw klanten een uniek brood kunt bieden. Zo heeft u altijd een brood in uw assortiment waarmee u uw klanten een voedzame én smaakvolle keuze geeft.

Een kleine greep uit ons volkorenassortiment

Het traditionele HOLLANDSCH GROF met een oer-Hollandse uitstraling is een donker volkoren meergranenbrood wat boordevol voedingsvezels zit en heerlijk van smaak is.

Met VOLKOREN SPECIAAL maakt u in combinatie met PASTE FOR TASTE SPELT een volkoren meergranenbrood met een uitgebalanceerde smaakcombinatie van mouten, speltmoutkorrels en een volkorendesem.

SPELT ZONNEPIT VOLKOREN, uniek omdat het 100% spelt én 100% volkoren is. SPELT ZONNEPIT VOLKOREN is bovendien een vezelrijk brood wat rijk gevuld is met zonnebloempitten en geroosterd sesamzaad. Dit maakt het een brood met een ‘eigen’ karakter en een nootachtige smaak.

Na de week van het brood nog meer promotie in uw winkel? Geïnteresseerd in onze actie en al onze 100% volkoren broden? Vraag ernaar bij uw IREKS baktechnisch adviseur, kijk op www.ireks.nl of mail naar: marketing@ireks.nl.

HOLLANDSCH GROF (PDF 3.84 MB)

VOLKOREN SPECIAAL (PDF 852 KB)

SPELT ZONNEPIT VOLKOREN (PDF 590 KB)