Van nature het beste
Service - voor ons de uitdrukking van een echt partnerschap
Ireks
Nederlands> SERVICE> Veelvoudige ondersteuning

Veelvoudige ondersteuning van ons voor u!

IREKS ondersteunt klanten met allerlei vragen met betrekking tot de bakkerij.

Deskundigen op verschillende vakgebieden staan met hun kennis tot uw beschikking. Op marketing gebied, verkooppromotie, van receptontwikkeling tot vaktechnische en wettelijke bepalingen rondom levensmiddelen, IREKS is er voor u!

Receptontwikkeling

Onze receptontwikkeling levert u frisse ideeën voor een aantrekkelijk en voordelig assortiment, van internationale succesproducten tot regionale specialiteiten. En dagelijks komt daar weer iets nieuws bij!

Marketing

Met professionele reclameconcepten en reclame acties draagt IREKS graag bij aan een succesvolle verkoop van bakkerijproducten in uw bakkerij. Van klassiek reclamemateriaal zoals broodwikkels, broodzakken, schapkaarten en displays tot multimedia presentaties, behoort tot de mogelijkheden.

Beurzen

IREKS staat u elk jaar wereldwijd op talrijke beurzen terzijde, met aantrekkelijke concepten en een vakbekwaam team, als ideeën aangever en gesprekspartner. Gebruik de mogelijkheden die beurzen u bieden en kom langs!

Vakliteratuur

Met eigen vakpublicaties, bijvoorbeeld „IREKS-ABC" of het "baktechnische handboek", bieden wij onze klanten een onderbouwd naslagwerk rondom bakken.

Heeft u een vraag? Neem dan contact op met uw IREKS adviseur of schrijf ons.