Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks
Nederlands> NIEUWS> Chia-parisette met REX CHIA

Chia-parisette met REX CHIA

REX CHIA is een 50% mix voor het vervaardigen van diverse meergranen producten met chiazaad. De mix is rijk gevuld met chiazaden, zonnebloem-pitten, pompoenpitten en lijnzaad. REX CHIA geeft de kruim een mooie gele kleur.

CHIA-parisette gemaakt met REX CHIA.

Onder de Fransen is deze onderscheidende baguette al een daverend succes. De combinatie van de ingrediënten en het proces over de koeling geeft dit brood een smaakvolle en krokante bite. Bovendien geeft de geelachtige kruim uw klanten een zomers gevoel.

De CHIA-parisette is heerlijk om te beleggen en perfect om gezellig te borrelen met brood. Uitermate geschikt om als voorgebakken baguette nog even af te bakken op de barbecue. Broden gemaakt met REX CHIA zijn naast een bron van eiwitten en vezels ook een bron van van Omega-3 vetzuren (Alfa-linoleenzuur). Dit draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterol gehalten in het bloed. Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 2 g. Alfa-linoleenzuur of 215 g. Chia-brood per dag. Het regelmatig eten van dit brood, draagt bij aan een gevarieerde, evenwichtige en gezonde levenswijze.

Naast deze Chia-parisette zijn er met REX CHIA nog veel meer varianten te maken, zoals CHIAbatta, de CHIApan, CHIA stick, de CHIA zonne-pompoen en buiten deze varianten zijn er ook steeds meer bakkers succesvol met het verkopen van de bus- of vloerbrood variant.

Nieuwsgiering? Neem dan contact op met uw IREKS baktechnisch adviseur of stuur een mail aan: marketing@ireks.nl.

CHIAPAN met REX CHIA

CHIABATTA pompoen met REX CHIA

CHIA STICKS met REX CHIA en IREKS FROST

CHIA VLOER met REX CHIA

CHIA PARISETTE (gekoeld gerezen) met REX CHIA

CHIA BUS met REX CHIA

CHIABATTA REX CHIA