Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks
Nederlands> NIEUWS> Heerlijke recepten voor bij de BBQ!

Heerlijke recepten voor bij de BBQ!

IREKS biedt u vele producten en recepten om smaakvol het BBQ seizoen in te gaan.

De CHIA baguette gemaakt met REX CHIA en COOLBAKE 2.0, is een van de vele mogelijkheden om de meest ‘zonnige’ BBQ broden te maken die de consument zeker aan zullen spreken. Door de techniek van ‘coolbaking’ heeft de bakker zelfs de mogelijkheid om diverse baguettes, gedurende de gehele dag in de winkel af te bakken en te presenteren. Verser kan het niet!

Ciabatta's met REX RUSTICA

Een ciabatta kan niet ontbreken bij de eerste BBQ van het jaar, zeker niet een ciabatta gemaakt met REX RUSTICA. Deze heeft een onderscheidende smaak doordat hieraan een speciale kruidige olijfolie is toegevoegd. REX RUSTICA is een 20% pre-mix zonder zout, maar met olijfolie voor de bereiding van diverse mediterrane specialiteiten met een grove structuur, "spekkige" kruim en een flinterdunne korst. Voorbeelden hiervan zijn; Italiaanse ciabatta ’s, focaccia’s maar ook overheerlijke Italiaanse bollen of andere gevulde mediterrane broodsoorten. REX RUSTICA bevat o.a. olijfolie, desem en specerijen.

REX RUSTICA is niet alleen de basis voor een heerlijke ciabatta, maar ook voor focaccia's of Turks brood. Alle varianten geven u, als bakker, de mogelijkheid om de meest heerlijke variaties te bedenken. Met ingrediënten als olijven, spinazie, chorizo, geitenkaas, ui, etc. zijn de mogelijkheden onbeperkt. Wij helpen u hier graag bij met onze uitgebreide receptvariaties.

Italiaanse touch!

Liever een Italiaanse touch? Met het product REX MILANO heeft IREKS heerlijke receptvariaties voor broodsoorten met een mediterrane en Italiaanse touch bedacht, waarbij ook het product REX RUSTICA weer kan worden gecombineerd.

Wat dacht u van een heerlijke focaccia of Pan Focaccia.

REX MILANO is een pre-mix zonder zout en bevat o.a. paprika, ui, tarwedesem, kruiden en specerijen. REX MILANO kan variërend van 25 tot 50 % toegevoegd worden in het recept. De licht kruidige smaak en het aroma van het brood zorgen voor een geliefde smaakcombinatie bij uw consument.

Verrassende smaak en krokante bite!

REX CHIA is een 50% mix welke rijk gevuld is met chiazaad.

De CHIA varianten; CHIAbatta en CHIA-parisette zijn beide heerlijk en rijk gevuld met chiazaadjes, zonnebloempitten, pompoenpitten en lijnzaad. Deze producten dienen bij voorkeur op de vloer te worden gebakken. De combinatie van deze ingrediënten geven het brood een verrassende smaak met een krokante bite. Bovendien geeft de geelachtige kruim consumenten een zomers gevoel. Het is zelfs geschikt om als voorgebakken product nog even af te bakken op de barbecue.

Meer informatie over deze producten en de varianten, het promotie- en digitale materiaal kunt u natuurlijk verkrijgen bij uw baktechnisch adviseur of via marketing@ireks.nl.

 

CHIA BAGUETTES met REX CHIA en COOLBAKE 2.0

Ciabatta's en Italiaanse Bollen

CHIA-parisette met REX CHIA

PAN FOCACCIA met REX MILANO, REX RUSTICA en EXCELLENT KROKANT

CIABATTA TIPO MILANO met REX MILANO en REX RUSTICA

FOCACCIA met REX MILANO en EXCELLENT KROKANT