Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks
Nederlands> NIEUWS> KASTANJE TIJGER

KASTANJE-TIJGER

Kastanje-tijger, een speciaalbrood met tamme kastanjes.

Het najaar komt eraan, prachtige kleuren verschijnen in de natuur, een nieuw herfstseizoen gaat van start. Hierop kunt u als bakker leuk en lekker inspelen met seizoen gerelateerde producten. IREKS heeft hiervoor een passende specialiteit, de Kastanje-tijger.

De Kastanje-tijger is een nieuwe receptuur en wordt gemaakt met het product CASTANOCE, een 50 % mix met een unieke ingrediënten combinatie zoals: tamme kastanjes, walnoten, lijnzaad, boekweit en een speltdesem. Als decoratie is gebruik gemaakt van de tijgerpap gemaakt met KWALITIJGER. Dit is een tijgerpapmix waar o.a. mout en moutextract in zijn verwerkt wat zorgt voor een extra krokante korst en een volle smaak. Deze combinatie geeft een geweldige smaak aan het brood.

Naast de kastanje-tijger kunt u met de CASTANOCE mix ook nog heerlijke andere soorten maken zoals: Castanoce vloerbrood, Castanoce broodjes of de Castanocini. Meer informatie over CASTANOCE en de receptvariaties met het bijbehorende promotiemateriaal kunt u natuurlijk verkrijgen bij uw baktechnisch adviseur of via marketing@ireks.nl.

KASTANJE-TIJGER

CASTANOCE