Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks
Nederlands> NIEUWS> SPELTEMBER® ACTIE!

SPELTEMBER® ACTIE!

Laat uw klanten kennis maken met dit unieke product DINKELTJE GROENE SPELT!

Groene spelt is spelt wat halfrijp en bijna groen wordt geoogst en vervolgens, om het goed te kunnen bewaren, op beukenhoutvuur wordt gedroogd. Hierdoor krijgt het graan zijn specifieke smaak en aroma. Juist de combinatie spelt en groene spelt past harmonisch perfect bij elkaar zowel in smaak en aroma en zorgt voor een echt onderscheidend product.

Het groene spelt in de DINKELTJE GROENE SPELT mix wordt door gespecialiseerde boeren exclusief voor IREKS geteeld. Hierdoor is een constante kwaliteit verzekerd.


Als onderdeel van Speltember ontvangt uw klant bij aankoop van 2 speltbroden een DINKELTJE GROENE SPELT gratis. Dit ondersteunen wij met een gratis promotiepakket dat bestaat uit een poster, een plafondhanger, een toonbankkaart, posts voor op Facebook en Instagram, uitingen voor op uw beeldscherm en een mooie flyer met consumenteninformatie over groene spelt alsmede belegtips. Natuurlijk ontvangt u ook een receptbrochure en de speciale bakvormen. Kortom een onderscheidende actie waarmee u het verschil kan maken.


Profiteer van deze aanbieding. Bestel 5 x 20 kg. SPELT NATUUR® of PUUR® en ontvang gratis 20 kg. van ons nieuwe gelimiteerde product DINKELTJE GROENE SPELT incl. 80 bakvormen. Ga naar het bestelformulier om direct te bestellen, we hebben een beperkte voorraad. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook mailen naar: marketing@ireks.nl of bellen met uw eigen IREKS baktechnisch adviseur.