Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks
Nederlands> NIEUWS> SPELTREIS 2019, bijna vol!

SPELTREIS 2019, Ideeën zien, ruiken, proeven en beleven!

De speltreis 2019 is bijna VOL!!

17 t/m 20 juni 2019
SPELTREIS 2019, KULMBACH e.o.

INSPIRATION TOUR

 

Tijdens deze speltreis vertelt een van onze contracttelers, speltboer Mathias Klöffel, onze deelnemers meer over de diverse speltsoorten en het hoe en waarom men juist in deze regio bepaalde soorten spelt verbouwt. Na zijn gepassioneerd verhaal en zijn slagzin: “kwaliteit begint hier bij mij op de akker” gaat hij ook nog eens vol trots met iedereen op de foto.

Naast diverse inspirerende bedrijfsbezoeken bezoekt men natuurlijk ook de hoofdvestiging van IREKS te Kulmbach. Hier zien de deelnemers met welke analysemethodes, zorgvuldigheid en controles men de soorten spelt controleert op reinheid en kwaliteit zodat men er verzekerd van is dat de consument krijgt wat hij wil, namelijk een spelt product waarbij het graan maalproduct voor 100 % uit spelt bestaat.

Naast de productie van mouten, desems en bakkerijgrondstoffen, de corebusiness van IREKS volgde de afsluiting van deze inspirerende speltreis. Een typisch Beierse feestavond, waar de deelnemers genoten van Beierse specialiteiten met natuurlijk een of meerdere “Kulmbacher” waarin men onder andere ook de IREKS mout kan proeven.

Wilt u meer weten waarom spelt niet altijd spelt is?

Wilt u meer achtergrondinformatie en kennis bezitten over spelt?

Wilt u inspirerende bedrijven zien en ideeën met collegae delen?

Schrijf u dan in voor deze SPELTREIS 2019

Ook voor deze reis geld weer vol is vol en ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’.

U kunt uw deelname voor de SPELTREIS 2019 direct bekend maken door een mail te sturen aan marketing@ireks.nl of aan uw IREKS adviseur.