Zwei Hände bearbeiten einen Teig

IREKS bakcentrum NL

Bäcker zeigt einer Gruppe eine Teigzusammensetzung in der Bäckerei

Knowhow die u verder brengt

In het kader van onze IREKS Campus krijgt u goed onderbouwde en actuele praktische kennis, die op een begrijpelijke manier wordt uitgelegd. Onze experts delen knowhow uit de meest uiteenlopende vakgebieden met u - op een van onze locaties wereldwijd, bij u in het bedrijf of onafhankelijk van locatie in de vorm van digitale evenementen.

IREKS bakcentrum NL

IREKS ondersteunt haar klanten met allerlei vragen met betrekking tot de bakkerij. Deskundigen op verschillende vakgebieden staan met hun kennis tot uw beschikking. Op marketing gebied, verkooppromotie, van receptontwikkeling tot vaktechnische en wettelijke bepalingen rondom levensmiddelen, IREKS is er voor u!
Onze receptontwikkeling levert u frisse ideeën voor een aantrekkelijk en voordelig assortiment.

Kennis delen

Onze klanten hebben de mogelijkheid om de knowhow van meer dan 500 IREKS-experts te gebruiken voor zichzelf en voor hun zakelijk succes.

Versterken van netwerken

Via onze IREKS Baking Academy bevorderen wij de uitwisseling van ideeën tussen onze klanten en de gehele bakkerijsector door ruimte te bieden voor professionele discussies en evenementen.

Eigen identiteit

Geen twee bakkerijen zijn hetzelfde. Daarom werken wij met u samen om individuele oplossingen te vinden die bij uw bedrijf passen.


IREKS Compendium van bakkerijtechnologie

Passie voor bakken is belangrijk - maar het is ook een wetenschap op zich. Gedegen knowhow is de basis voor langdurig succes. Daarom hebben wij het tot onze taak gemaakt om met het IREKS Compendium voor bakkerijtechnologie de specialistische bakkerijkennis in een handzame vorm te bundelen en de deskundigen in de bakkerij-industrie te ondersteunen. Als naslagwerk, ter begeleiding van een opleiding of voor een intensief onderzoek van afzonderlijke onderwerpen: het compendium omvat niet alleen basiskennis, maar ook meer diepgaande knowhow.


Social Media

Bent u online op zoek naar nieuwe ideeën en inspiratie? Neem dan eens een kijkje op onze social media kanalen! Hier ontvangt u inspiratie, technische toepassingstips, actueel bedrijfsnieuws en inzichten achter de schermen van IREKS.