Veelvoudige ondersteuning

Ein Bäcker und ein Außendienstmitarbeiter stehen in der Bäckerei und geben sich die Hand

Een partner aan je zijde, en een heel team op de achtergrond

IREKS staat met enkele duizenden medewerkers voor u klaar! Profiteer van de expertise van onze specialisten op het gebied van bakkerijtechnologie, marketing, verkoop en onderzoek en ontwikkeling.

Persoonlijke service ter plaatse

Het maakt niet uit of u op zoek bent naar product- en receptideeën, voor een bakuitdaging staat of een nieuw project wilt beginnen: We komen langs, luisteren, ontwikkelen samen oplossingen en helpen waar we kunnen een handje. Onze 500 vakbekwame bakkerijspecialisten wereldwijd ondersteunen u snel en vakkundig. Zij weten wat belangrijk is met hun uitgebreide schat aan ervaring.

Wat ons sterk maakt, is niet alleen de omvang van ons team, dat constant is gebleven ondanks het dalende aantal bakkerijen in Nederland. Wat ons sterk maakt, is onze affiniteit met de markt en de persoonlijke ondersteuning van onze klanten. Met veel passie vinden onze buitendienstmedewerkers ook voor u de juiste oplossing!

Marketing afgestemd op het product

Vandaag de dag zijn visuele beleving en transparante communicatie doorslaggevende factoren voor het succes van een bedrijf. Geschikte marketingconcepten zorgen voor een heldere presentatie van uw producten en uw bedrijf. Daarom ondersteunen we je met aantrekkelijke promotiepakketten voor onze producten. Creatieve koppen zorgen voor originele concepten met een hoge attentiewaarde. Afgestemd op uw bedrijf, de regio en uw individuele behoeften, halen we het beste voor u naar boven en ontwikkelen we samen succesvolle promotiecampagnes. Zodat u zich kunt concentreren op uw core business!

Internationaal netwerk

Locaties in 24 landen wereldwijd vormen het internationale netwerk van de IREKS Groep.De uitwisseling met onze deskundige teams ter plaatse verrijkt niet alleen ons product- en dienstenportfolio, maar stelt ons ook in staat buiten de gebaande paden te denken.

Alle IREKS-klanten profiteren hiervan!Bent u op zoek naar een dochteronderneming of partnerbedrijf van IREKS in een specifiek land?

Gebruik de zoekfunctie op de website van de IREKS-groep.