IREKS Groep

2 Hände halten Malzkörner

Uw partner voor aroma en taste

IREKS is een internationaal opererend familiebedrijf met haar hoofdkantoor in Kulmbach, Duitsland, en partners in meer dan 90 landen wereldwijd.

Als partner voor aroma en smaak produceren wij hoogwaardige bakkerijingrediënten voor brood- en banketproducten - van bakmiddelen en premixen tot mouten en zuurdesems. Wij vertrouwen op onze knowhow en meer dan 160 jaar ervaring, op eersteklas ingrediënten en op een veelzijdig servicepakket dat - net als onze producten zelf - precies is afgestemd op de behoeften van onze klanten. Ons 500-koppig field service team, dat uitsluitend bestaat uit deskundigen uit de bakkerijsector, zorgt voor de individuele ondersteuning van bakkerijen ter plaatse en fungeert als persoonlijk aanspreekpunt en probleemoplossers.

Onze mouterijen produceren een breed assortiment basis- en speciale mouten waarmee grote brouwerijen en ambachtelijke brouwers unieke bieren brouwen. De business units Aroma's en IJsprodukten vervolledigen ons assortiment.

Wij bepalen de eigenschappen en kwaliteit van onze belangrijkste granen en latere producten al vanaf de selectie van het zaad. Door permanente kwaliteitscontroles en volledige traceerbaarheid garanderen wij onze klanten de hoogst mogelijke veiligheid.

Wij zijn met meer dan 3.000 teamplayers van over de hele wereld die samenwerken. Wat ons verbindt, is onze IREKS-spirit.

Onze motivatie: goed, nog beter maken!