Nieuws

IREKS en DREIDOPPEL

Twee werelden die samen komen en elkaar versterken.

DREIDOPPEL maakt al sinds 2004 als dochteronderneming deel uit van de IREKS Groep. Zij zijn specialist in de ontwikkeling en productie van smaakpasta’s en aroma’s en weten als geen ander traditioneel vakmanschap te combineren met moderne impulsen.

De perfecte combinatie van de beste producten voor brood- en/of banketbakkerij, patisserie en ijssalons. Beide merken staan voor betrouwbaarheid en gegarandeerde hoge kwaliteit. Het DREIDOPPEL-assortiment omvat een verscheidenheid aan producten voor de brood- en/of banketbakkerij, patisserie en ijssalons.

De Firma Hoogenboom heeft voor Nederland altijd de producten van DREIDOPPEL met veel succes gedistribueerd. Nu is het moment daar dat Hoogenboom het stokje overdraagt aan IREKS NEDERLAND B.V.. Per 1 juli 2023 wordt de distributie en product verantwoordelijkheid in Nederland officieel overgenomen door IREKS NEDERLAND B.V., en kunt u uw bestelling voortaan via uw vertrouwde grossier of IREKS baktechnisch adviseur plaatsen.

IREKS ondersteunt u graag met ideeën voor de productie van uw eigen creaties en kan de bakkerijen en ijssalons door het uitgebreide productportfolio een belangrijke meerwaarde bieden. Ontdek ons assortiment en vraag ernaar bij uw IREKS baktechnisch adviseur of mail naar: marketing@ireks.nl.